Instant Reiki en energie half uurtje

Het is voor veel mensen een drukte van jewelste in het leven, en stilstaan, al is het maar even, is niet zo gemakkelijk. Zeker niet als je zelf de discipline moet opbrengen. Maar die ontspanning…waar blijft ze nou? Als je wel wat hulp kunt gebruiken, even een moment van stilstaan en rust en ontspanning voor jezelf. Wellicht elke week een half uurtje om je bij jezelf te houden. Net als eten, wat je nodig hebt, is ontspanning ook echt nodig op zijn tijd.
Ik help je erbij!

Hoe werkt het?

Allereerst, zorg dat je thuis bent! Heerlijk in je eigen huis en dus niet de deur uit. Zorg er wel voor dat je het half uur dat je afgesproken hebt niet gestoord zult worden zodat je helemaal de ontspanning in mag. Echt even ‘IK’-tijd voor jezelf.

Vervolgens zal ik je op afstand een behandeling geven. Ik zal me afstemmen op jou en jou energie en vervolgens je energie sturen om even heerlijk op te laden.

Hoe kan dat nou, op afstand?! hoor ik je denken. Nou, dat is heel ‘simpel’, mits je buiten het gebaande denken kan gaan. In feite kun je er vanuit dat er overal en altijd energie is en die buiten tijd en ruimte om aanwezig is, je elkaar dus kunt beïnvloeden op afstand. Denk maar aan telepathie en gedachten sturen, contact maken door aan iemand te denken terwijl nét op dat moment die persoon belt. Of weleens gehoord van mensen die elk in een ander land zijn en dat de één wat overkomt, en de ander op dat moment voelt dat er iets aan de hand is? Er is meer dan alleen het zichtbare wat we kennen. Energie is onzichtbaar, maar zeker voelbaar. En als je leert hiermee te werken zul je ervaren dat het ook op afstand gestuurd kan worden en dat afstand (en tijd) helemaal niet uitmaakt.

Het allerbelangrijkste is, dat jij het ervaart! En dat je een fijne beleving hebt en je weer even in balans zet. Dus wacht niet langer en Boek hier nu een Instant-ontspanning Reiki half uurtje!  Wie weet kun je vandaag nog terecht.

De vergoeding is deze maanden:  €15,- voor een sessie!

Instant Reiki en energie half uurtje