Reiki en Magnetiseren

Bij Reiki en magnetiseren werk ik via mijn handen en op afstand, en eventueel met klanken, met jouw energie of trilling. Alles is energie en bestaat uit trilling. Elk element, organisme, ding heeft zijn eigen trillingsfrequentie en daar kun je mee werken. Zie het als een radio die radiogolven uitzend maar die zie je niet. Je weet alleen dat je ze kan ontvangen of verzenden en kan afstellen.

Magnetiseren is het overbrengen van energie, en energie in balans brengen.

Wat er gebeurt tijdens een healing is dat je je lichaam gaat voelen, volledig ontspant en je gebieden kan voelen tintelen, stromen en dergelijke. Je raakt volledig in balans en komt (opnieuw) helemaal bij jezelf. De energie of trillingen via klanken worden afgestemd op jou op dat moment en wat voor jou nodig is.

Reiki is aloude Oosterse techniek om energie te geven door de Universele levenskracht aan te spreken. Eigenlijk de allesomvattende levenskracht die in en om alles en iedereen aanwezig is en als deze goed kan stromen weer een balans creëert in jezelf. Dit kan op lichamelijk, emotioneel en spiritueel vlak. Reiki wordt uitgevoerd zowel met handen op het lijf, als op afstand. Het is een verrassend fijne manier van healen. Ik gebruik Reiki en andere healingstechnieken bij een behandeling.

Voor wie is het?
Voor iedereen. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen personen en persoonlijkheden. Het magnetiseren is er voor iedereen en is ook bedoeld voor iedereen. Als jij voelt dat je dit nodig hebt, en je het op je pad krijgt, kun je erop vertrouwen dat het voor jou wat zal zijn. Sommigen hebben lichamelijke klachten, anderen ervaren spirituele vraagstukken of blokkades, soms is het onduidelijk en heb je alleen een gevoel erbij. Als jij open staat om te onderzoeken en te trachten holistisch te kijken, dan is magnetiseren zeker geschikt.

Wat is Elementaire healing?
Het woord zegt het al, in deze healing huizen de elementen.
Allereerst Aarde, Water, Vuur en Lucht. Door op deze elementen af te stemmen en tegelijk op jouw energie laat ik datgene ontstaan wat jij nodig hebt om het desbetreffende stuk te helen.

Ervaar het en maak een afspraak via het contactformulier!