Persoonlijke ontwikkeling

Er zijn verschillende mogelijkheden bij Umaya waarvoor je een afspraak kunt maken.
Je kan komen voor je Persoonlijke Ontwikkeling en voor Professionele Coaching (voor het laatste, klik hier voor meer informatie).
Voor Persoonlijke Ontwikkeling heb je de keus uit:

Coaching en Counseling;
Combinatiesessies van coaching met klanken;
Klanksessie en ontspanning;
Healing;
Massage;
Stressmanagement;
Klankavonden, ook wel klankontspanning voor groepen (zie Agenda voor de verschillende data).
Workshops

Bij Coaching en Counseling o.a. doen we eerst een (korte) intake doen zodat ik weet waarvoor je komt, en ook of er bijzonderheden zijn, met betrekking tot je gezondheid bijvoorbeeld. Zo zorgen we er voor dat we de juiste weg in gaan en dat je het meeste eruit kunt halen voor jezelf. Hieronder volgt een beknopte uitleg van een aantal mogelijkheden bij Umaya, of klik op de linken hierboven onder het kopje Persoonlijke Ontwikkeling:

  • Kom je voor een Combinatiesessie coaching en klanken, da ga ik eerst met je onderzoeken wat precies je hulpvraag is. Wat je graag wilt leren, anders wilt, waar je aan wilt werken en hoe je dit zo goed mogelijk kan gaan realiseren. Kortom waardoor je hebt besloten langs te komen.
    Met deze combinatievorm van coaching en klanken gaan we dieper in op je vraagstelling en zul je met de taal van jouw gevoel aan de slag gaan! Om je zo in contact te brengen met je lichaam en je gevoel. Je te leren hiermee te communiceren. Het zal doorwerken in je hele systeem en een verandering teweeg brengen als jij dat wilt. Je zult merken dat er vele antwoorden en wijsheden in jezelf zitten.
  • Bij de intake voor een Coachingstraject ga ik net als bij de combinatiesessies onderzoeken wat je hulpvraag is, waardoor je hebt besloten langs te komen. Kortom we onderzoeken waar je aan wilt werken en hoe je dit zo goed mogelijk kunt gaan realiseren. Aan de hand daarvan ga je met mij het coachingstraject in. Na de eerste 3 keer evalueren we hoe het gaat.
    En naar verwachting, afhankelijk van waarvoor je komt, zullen we 4-8 sessies nodig hebben. Uiteraard kan dit afwijken.Het kan voorkomen dat ik tijdens de coachsessies merk dat je erg gebaat zal zijn bij een of meerdere klanksessies, dan zal ik dit met je bespreken.
  • Of kom je voor alleen een klanksessie en klankontspanning of healing?
    Je kan voor alleen ontspanning of healing komen, of een proefervaring. Wellicht meerdere keren in een soort traject, maar ook eenmalig is zeker mogelijk en werkelijk een cadeautje voor jezelf! Bespreek je wensen en je zult zien wat er mogelijk is.

Tijdens de klanksessie en healings en massages lig je op een behandeltafel. Het is prettig om lekker zittende kleding aan te hebben!
MAAK NU EEN AFSPRAAK via het Contactformulier

 


Wat heel belangrijk is, is dat vertrouwen voorop staat, het is belangrijk dat je je veilig en vrij voelt om te delen. Daarom werk ik volgens een ethische gedragscode als coach. Dit betekent onder andere dat veiligheid voorop staat, waarbij ik hanteer dat alles wat er besproken wordt binnen de muren blijft van de praktijk. 

(Mits de veiligheid van een persoon/personen gewaarborgd blijft.)