Massage

Voor massage kun je heel goed bij Umaya terecht.
Massages werken via je lichaam op je gestel in. Het creëert ruimte waar nodig is, en natuurlijk ontspanning. Ontspanning op de plek zelf, en holistisch bekeken in je gehele lichaam en geest.

“Bij fysieke klachten, rug, schouders, nek, armen, benen. Maar ook bij stress, spanningen, emoties die vast zitten enzovoort”

Je kunt een keuze maken uit de volgende massagevormen:

  • Intuïtieve energetische massage, ook wel Umaya massage.
  • Sportmassage, vanuit fysiotherapeutische invalshoek.
  • Ontspanningsmassage.

Vanuit mijn achtergrond als fysiotherapeut heb ik veel (in)zicht op het lichaam, en zijn/haar ongemakken. Hoe ons lichaam in elkaar zit en hiervoor een massage geeft toegepast op de persoon en zijn/haar klachten

Een energetische massage, eigenlijk is dit de Umaya massage. Waarin ik energetisch op je afstem en de massage volledig op ingevingen en gevoel geef.
Ik stuur energie naar díe plekken die het nodig hebben, creëer volledige ontspanning en met de klanken van mijn stem op momenten, geef ik de energie vorm door de trilling van geluid. Ook kan het dat er af en toe een klankschaal klinkt voor je.
Deze massage is om diep in jezelf te zakken. Waarin je kan helen, zoals ik dat noem.
Ze kan ook specifiek gericht zijn op klachten in je lijf, of moeilijkere perioden uit je leven.
Healing, in de ruime zin van het woord.
Deze massage duurt maximaal 1,5 uur.

Een sportmassage gaat diep in op de spieren, is wat steviger dan een ontspanningsmassage. Werkt diep door op de spierstructuren en wordt vaak toegepast op een bepaalde regio. Zeer toepasbaar bij nek-schouderklachten, of specifieke regio’s en voor (sport-)blessures. Mijn achtergrond als fysiotherapeut zorgen voor een boel kennis bij de massages.
Deze massage kun je boeken voor een half uur en voor een uur.

Een ontspanningsmassage is heerlijk om bij, jawel, te ontspannen. Even helemaal niks en je overgeven aan de ervaring van massage. Met een rustgevend muziekje op de achtergrond, het moment aan jezelf geven.
Deze massage duurt 30 minuten of 60 minuten.

Maak nu een afspraak! : contact .
Kijk hier voor de tarieven.