BoMi uur

Een BoMi uur:
Ook wel een Vitaliteits-uur genoemd, waarin het doel is tot een volledige ontspanning te komen waarin je je geest leeg maakt en volledig in je lichaam zakt.

Op deze manier kun je in een uur even helemaal in balans komen, kan je je mentaal en fysiek herstellen en opladen van alle inspanningen, om vervolgens verfrist en vol aandacht verder te kunnen gaan in je werk.

Als deelnemer zal je een rust ervaren, of leren ervaren na een paar keer, om alles los te kunnen laten en tot ontspanning te komen.

Wat is het?
Een groep van max. 10 man, in een ruimte waar plek is om te kunnen liggen.

* Het start met een korte begeleide meditatie om helemaal te ontspannen.
* Vervolgens zal ik met klanken via verschillende instrumenten, en via mijn stem, muziektrillingen creëren die inwerken op lichaam en geest om tot een diepe ontspanning te komen. Wat je lichaam (en geest) de ruimte geeft te herstellen.
* Daarna zal ik men kort terug begeleiden en activeren in hun aandacht en concentratie om de dag voort te zetten.

Extra informatie:
De mens heeft een natuurlijk ritme, van actief zijn en rust. In de huidige maatschappij bouwen we niet echt een moment van opladen in gedurende een werkdag, wat wél ten positieve zou kunnen bijdragen als men dit wel zou doen.
Vandaar een BoMi uur!

Het verrijkt uw bedrijf op meerdere vlakken door uw werknemers deze mogelijkheid te bieden.

Meditatie (wat op verschillende manieren kan zoals mindfullness, yoga, muziek, lachmeditatie), heeft bewezen effecten op de cognitie en het welzijn van de mens. Het heeft positieve effecten op de vlakken:

  • mentaal,
  • emotioneel,
  • fysiek
  • gedrag
  • spiritueel

Maak nu een afspraak, bel of stuur een mail via het contactformulier.