BoMi training

Introduceer een BoMi training bij je werknemers, gericht op vitaliteit en stressmanagement.

De training is gericht op:

  • preventie van ziekteverzuim,
  • burn-out klachten,
  • stressreductie,
  • stressmanagement,
  • vitaliteit.

Waaronder onder andere onder valt:
Bewustwording ontspanning mindfullness assertiviteit cognitie en denkpatronen leefstijl
en meer.

De training vindt plaats op de bedrijfslocatie zelf waardoor werknemers geen reistijden hebben. Ook mogelijk op een alternatief adres in overleg.
Het is een groepstraining met een groepsgrootte van 4 tot 8 man, verspreid over een aantal weken van een paar ochtenden (2 tot  2,5 uur).

Ook is het mogelijk om individueel een traject te volgen op verzoek.

Stress, het is een algemeen bekend iets tegenwoordig. Het komt dus vaak voor. Iedereen ervaart wel op bepaalde momenten stress.
Alleen sóms, is het niet meer weg te denken en iets geworden waar je behoorlijk door beïnvloed kan worden. En ook zeker op de werkvloer iets wat ik vaak ben tegengekomen bij mensen in mijn werk als fysiotherapeut en stress management trainer voor ik met Umaya startte.

Wat is stress eigenlijk, waarvoor is het er, en wat kan je eraan doen?

Bij Umaya is het mogelijk om een traject in te gaan waarin je je stress gaat leren omzetten. Dat je om kan gaan met de vele vragen en druk uit de samenleving en op de werkvloer.

Hoe?
Door een training van een aantal ochtenden met elk een eigen onderwerp. We gaan in op stress, wat het is en doet. Hoe je het herkent, hoe het er nu bij je voor staat. Welke factoren er spelen die deze stressbeleving beïnvloeden. Hoe je zelf kunt beïnvloeden. En meer.

Het is mogelijk om een BoMi basis traject aan te bieden aan je werknemers.
Of een BoMi uitgebreid traject waarin de mogelijkheid is om naast de groepstraining, individueel ook twee (of meer, op verzoek) gerichte coachingssessies in te gaan. Het voordeel hiervan is dat je de stukken die naar voren komen in de training meteen kan ondersteunen en op maat kan gaan aanpakken samen. Zeg maar ‘de koe bij zijn horens vatten’.

Neem voor een offerte of afspraak, of meer informatie, contact op met Anouk Holthuis via het contactformulier.