BoMi – Body & Mind

Body en Mind, Lichaam en Geest. Ik ga er vanuit dat lichaam en geest een samenwerking hebben in het leven en op elkaar inspelen. Een holistische kijk dus.
Om vitaal en energetisch optimaal in het leven te staan is de balans tussen lichaam en geest uitermate belangrijk.

Body Mind

Hoe zit het met deze balans bij jou?
In hoeverre stem jij jezelf en je acties, gedrag, af op het creëren en behouden van een balans in jezelf?
Niet iets waar we mee opgroeien en geregeld aan denken. Behalve, als er wat misgaat en je bijvoorbeeld ziek wordt. Dan komen dit soort dingen een stuk duidelijker op de voorgrond. En zelfs dán nog niet altijd. Ik streef ernaar om body en mind in balans te brengen. Dit kan in het klein zijn met bepaalde onderwerpen, of in het groot met vele aspecten in je leven.

 “Rede en gevoel geven elkander raad en vullen elkaar om beurten aan. Wie slechts één van beide raadpleegt en het andere verwaarloost, berooft zichzelf van een deel van hulp, welke ons gegeven is om ons te leiden.”
Vauvenargues -Frans Filosoof uit 1715-1747

Ervaar je (lichamelijke) klachten?
Heb je misschien last van een (dreigende) Burn-out?
Wil je preventief hiermee aan de slag of voel je al dat je wat zou kunnen verbeteren?

Bij Umaya kun je terecht om hiermee aan de slag te gaan. In balans te komen met jezelf.
Specifiek gericht op stress is mogelijk. Maar ook op je vitaliteit in bewegen en eventueel voedingspatroon bekijken samen. En uiteraard, het leren voelen van je lichaam, welke signalen zíjn er nu eigenlijk bij je? Hoe lees je ze en hoe kun je met jezelf communiceren? En hoe komt het toch dat je je niet happy voelt en denken kan?

Maak een afspraak. Kom langs voor coaching, een klankontspanning, een specifiek BoMi traject wat we samen afspreken en samenstellen, of misschien een massage, als dit het beste voelt voor je.

Er is geen één route of geplaveide weg. Iedereen is eigen en uniek en daar zal ook op die manier naar gekeken mogen worden.

ONTDEK JE EIGEN WEG!

 

 

Ben je een bedrijf? Dan kun je mij met Umaya inhuren om de vitaliteit van jezelf en je medewerkers te verhogen met bijvoorbeeld een BoMi training of een BoMi uur .